>

Za vas sjenila Istra nude punu uslugu dizajna hlada u kući i oko nje

Za vas sjenila Istra nude punu uslugu dizajna hlada u kući i oko nje

Planiranje gradnje kuće u današnjim modernim vremenima podrazumijeva puno više od puke građevinske strukture – potrebno je svakako uključiti modernu arhitekturu kuće, ali i okućnice. Ovo svakako dobro znaju sjenila Istra jer im od klijenata u posljednje vrijeme stižu sve više i zahtjevi kako pravilno zaštiti od sunca ne samo kuću, nego i okućnicu.

Upravo zato sjenila Istra razvijaju moderne savjete kako u svoju kuću, okućnicu i vrtove implementirati stvari i biljke koje će vam raditi sjenu, pa čak i onu prirodnu koja je ipak najbolja.

Za vas sjenila Istra nude punu uslugu dizajna hlada u kući i oko nje

Uz savjete koje daju sjenila Istra sigurno ćete moći pronaći pravo rješenje za vas i vaš vrt, evo nekih savjeta kako biljke iskoristiti na najbolji način u svom okruženju – da zdravo i prirodno rastu i napreduju, ali da koriste i vama:

1.       Smjestite sobne biljke u pjegavu sjenu i ispod drveća kako biste ih zaštitili od vrućeg podnevnog sunca.

2.       Objesite biljke na grane drveća ili na strukture poput pergole.

3.       Dodajte rasvjetu kako biste istaknuli biljke i stvorili izvrstan prostor za okupljanje za ljetne večeri.

4.       Iskoristite zasjenjene terase i sjeverne strane svoje kuće da objesite biljke na zidove.

Ukoliko vam se savjeti sjenila Istra sviđaju i čine vam se korisni, svakako posjetite njihovu web stranicu na kojoj ćete pronaći još mnogo toga zanimljivoga, a usput i pogledati šaroliku ponudu proizvoda koju vam sjenila Istra nude. Tu će se stvarno pronaći ponešto za svakoga, od velikih do najvećih jer dimenzije stvarno nisu problem za ovaj tim.

Ako od prve ne nađete ono što vam treba, sjenila Istra će za vas napraviti traženi proizvod po mjeri. Možete sami dostaviti nacrt i dimenzije, a možete i taj dio prepustiti da ga za vas riješe iz sjenila Istra pa ćete biti sasvim bezbrižni od narudžbe sve do postavljanja. Ostaje vam da samo kasnije uživate u svom predivnom hladu.

Published by